Confidentialitate

 

 

POLITICA DE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

 

Aceasta Politica de prelucrare date cu caracter personal, reglementeaza accesul utilizatorilor si utilizarea serviciilor incluse pe site-ul web in calitate de detinatori de date eligibile pentru protectie, in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal in vigoare.

WeSmart.ro respecta pe deplin legislatia privind protectia datelor cu caracter personal in vigoare si angajamentele de confidentialitate tipice activitatii sale.

Navigarea pe website-ul www.wesmart.ro reprezinta acceptul dumneavoastra privind politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a WeSmart.ro

 

1. Controlor de date

Va informam prin prezenta ca SC RWP PLANNER SRL (in continuare, „WeSmart.ro”), cu sediul social pe Str. George Sion, Nr.4b, Pitesti, Arges si adresa de e-mail contact@WeSmart.ro, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati, avand rolul de controlor de date.

 

2. WeSmart.ro actionand ca procesator de date

WeSmart.ro va actiona in calitate de procesator de date in urmatoarele servicii si in orice alte aspecte care pot aparea in viitor:

·         Lista de invitati.

·         Imagini publicate de utilizatori

·         Date referitoare la sotul/sotia utilizatorului

·         Datele de contact ale utilizatorilor, furnizate de utilizatori

·         Datele personale ale utilizatorilor, furnizate de utilizatori in timp ce folosesc instrumentele WeSmart.ro.

·         Contributii la comunitatea WeSmart.ro

Controlorul datelor furnizate in legatura cu serviciile prestate de WeSmart.ro este Utilizatorul si consumatorul (mireasa/mirele), care trebuie sa respecte reglementarile privind protectia datelor, trebuie sa fi obtinut consimtamantul persoanelor vizate pentru prelucrarea datele lor personale si trebuie sa fi aplicat toate masurile necesare pentru prelucrarea datelor lor personale.

Utilizatorul este responsabil in orice moment pentru imaginile publicate si numele incluse. WeSmart.ro are dreptul si puterea de a elimina continutul in cazul in care acesta este ilegal.

 

3. Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Datele cu caracter personal care urmeaza sa fie prelucrate sunt datele personale pe care Utilizatorul le-a furnizat catre WeSmart.ro la completarea formularului de inregistrare online, prin intermediul social media, sau prin orice alte mijloace (chat-uri, apeluri telefonice, e-mailuri, etc).

In ceea ce priveste retelele de socializare, se va aplica politica de confidentialitate prevazuta in acestea.

Categoriile de date pe care WeSmart.ro le poate avea la dispozitie sunt urmatoarele:

Utilizatori Consumatori (miri/mirese/oaspeti):

·         Date de identificare: Nume, prenume, imagine, nume de utilizator social media (nume complet daca persoana acceseaza sau interactioneaza prin intermediul social media).

·         Date de contact: numar de telefon, adresa de e-mail, localitate, nume de utilizator social media (e-mail daca persoana acceseaza sau interactioneaza prin intermediul social media).

·         Date personale:  sexul.

·         Date economico-financiare: Date bancare (daca se aplica acest lucru).

Utilizatori Furnizori:

·         Date de identificare: Nume, prenume.

·         Date de contact ale companiei: numarul de telefon, adresa de e-mail, sediul social.

·         Date despre afacere: activitate, oferte, detalii. Date incluse in pagina de prezentare a furnizorului / profil furnizor.

Utilizatorii accepta faptul ca, dupa ce se inregistreaza, fotografiile si profilul lor vor fi vizibile public pentru ceilalti utilizatori WeSmart.ro, precum si pe diverse motoare de cautare pe Internet.

In cazul in care datele utilizatorilor sunt colectate prin intermediul retelelor de socializare, politica de confidentialitate aplicabila va fi cea a mediilor de socializare specifice.

 

4. Informatii obligatorii sau optionale furnizate de utilizatori si autenticitatea datelor

Campurile marcate cu rosu in formularul de inregistrare care trebuie completat de Utilizatori sunt obligatorii, astfel incat solicitarea sa poata fi procesata, celelalte campuri sunt optionale.

De asemenea, atunci cand datele sunt furnizate prin orice alte mijloace, la momentul prelucrarii, utilizatorii vor fi anuntati daca este obligatoriu sau nu sa furnizeze aceste date.

Utilizatorii garanteaza ca datele cu caracter personal furnizate catre WeSmart.ro sunt reale, corecte si actualizate si sunt responsabili pentru actualizarea oricarei modificari.

Utilizatorii sunt singurele parti responsabile pentru furnizarea de date inexacte sau false si pentru prejudiciul pe care acestia il pot provoca catre WeSmart.ro sau tertilor ca urmare a utilizarii serviciilor furnizate de WeSmart.ro. De asemenea, WeSmart.ro afirma ca datele pe care le colecteaza sunt adecvate, pertinente si nu sunt excesive in raport cu sfera, scopurile si serviciile sale specifice.

 

5. Scopul procesarii datelor cu caracter personal

Datele Utilizatorilor, furnizate catre WeSmart.ro prin orice mijloace, astfel incat sa poata presta serviciile cerute de acestia, sunt colectate in urmatoarele scopuri:

·         Permit Utilizatorilor sa caute rapid si usor companiile care furnizeaza serviciile si produsele aferente evenimentului de nunta, dupa sectorul de activitate, tipul serviciului si locatia.

·         Permit promovarea  serviciilor si produselor companiei legate de nunta prin crearea unei fise/pagina de prezentare cu datele de contact, locatia, serviciul, descrierea si fotografiile acestora, daca este cazul.

·         Permit facilitarea contactului intre companiile care isi promoveaza produsele sau serviciile de pe site-ul Web si utilizatorii interesati de acestia prin solicitari de informatii prin e-mailuri, formulare, chat si apeluri telefonice.

·         Permit Utilizatorilor sa creeze o fisa cu date personale care sa poata fi accesata si de ceilalti utilizatori ai site-ului Web.

·         Permit furnizarea catre Utilizatori a tuturor informatiilor necesare pentru a organiza o nunta prin articole si sfaturi publicate pe site-ul Web.

·         Permit crearea unei comunitati a site-ului web, astfel incat toti utilizatorii, fie ca sunt sau nu inregistrati, sa o poata accesa.

·         Permit mentinerea unei comunicari cu Utilizatorii prin orice mijloace, inclusiv prin social media si mesagerie instant. In astfel de cazuri, fara a aduce atingere aplicarii Politicii de prelucrare date cu caracter personal a WeSmart.ro, se va aplica, de asemenea, politica de prelucrare date cu caracter personal a retelei de socializare sau serviciului de mesagerie.

·         Inregistrarea apelurilor telefonice cu scopul de a asigura calitatea serviciului si de a monitoriza modul in care sunt rezolvate incidentele.

Datele Utilizatorilor furnizate catre WeSmart.ro prin orice mijloace vor fi, de asemenea, colectate cu urmatoarele scopuri:

·         Analiza datelor pentru formare si/sau scopuri statistice.

·         Inregistrarea apelurilor telefonice cu scopul de a asigura calitatea serviciului si de a monitoriza modul in care sunt rezolvate incidentele.

WeSmart.ro este indreptatit sa proceseze datele Utilizatorilor cu scopurile mentionate mai sus, deoarece au un interes legitim recunoscut in mod expres in reglementarile de confidentialitate, astfel incat sa poata oferi serviciul in mod corespunzator.

De asemenea, datele Utilizatorilor furnizate catre WeSmart.ro prin orice mijloace vor fi, de asemenea, colectate cu urmatorul scop:

·      Transmiterea de comunicari electronice ale promotiilor si informatiilor despre serviciile furnizate de companiile cu care WeSmart.ro are acorduri comerciale (inclusiv comunicarile comerciale proprii, precum si cele ale utilizatorilor furnizori de servicii de nunti si ale tertilor), legate de industria nuntilor si de nevoile sau interesele pe care cuplul logodit le poate avea in timpul procesului de organizare a nuntii, avand in vedere natura si scopul serviciilor oferite de WeSmart.ro. In acest scop, se intelege ca produsele sau serviciile de nunta sunt toate produsele si serviciile incluse pe site-ul Web in prezent si in viitor, precum si orice produse, servicii sau campanii destinate in special nuntilor.Aceste comunicari electronice promotionale vor fi transmise pe parcursul relatiei dintre Utilizatori si WeSmart.ro si chiar dupa incheierea acesteia, cu conditia ca utilizatorii sa nu fi declarat altfel. WeSmart.ro a stabilit doua mecanisme prin care Utilizatorii care solicita acest lucru pot schimba sau sterge aceste servicii intr-un mod simplu si rapid si gratuit: (i) prin meniul utilizator, dezactivand optiunea „Trimite” in subsectiunea “Notificari” incluse in sectiunea „Contul meu” sau (ii) urmand instructiunile din partea de jos a comunicarilor electronice.

WeSmart.ro este indreptatit sa proceseze datele Utilizatorilor cu scopurile mentionate anterior, asa cum este recunoscut in mod expres in legislatia in vigoare, (i) in cazul in care Utilizatorii si-au dat consimtamantul si / sau (ii) in cazul in care informatiile se refera la produse si servicii similare celor adresate de o vanzare sau negociere anterioara, cu conditia ca Utilizatorii sa nu fi decis sa inceteze primirea unor astfel de comunicari.

 

6. Decizii automatizate

WeSmart.ro nu adopta decizii care pot afecta Utilizatorii pe baza prelucrarii automate a datelor lor personale. Toate procesele de luare a deciziilor referitoare la prelucrarile mentionate mai sus se desfasoara cu implicare umana.

 

7. Furnizarea de date cu caracter personal catre terti

Datele utilizatorilor pot fi atribuite destinatarilor enuntati mai jos, din urmatoarele motive:

·       Autoritati publice: (Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate), ca sa respecte obligatiile legale la care este supusa WeSmart.ro ca urmare a activitatii sale.

·         Furnizori: care trebuie sa acceseze datele pentru a furniza serviciile pe care WeSmart.ro le-a acordat acestor furnizori

In cazul in care WeSmart.ro trebuie sa atribuie date personale in viitor, va notifica Utilizatorii in consecinta.

 

8. Perioada de pastrare

Datele Utilizatorilor vor fi pastrate in timp ce relatia cu WeSmart.ro este mentinuta si dupa ce aceasta relatie se incheie, indiferent de motiv.

Dupa incheierea relatiei, datele cu caracter personal sunt prelucrate in scopul exclusiv de a acredita respectarea obligatiilor noastre legale sau contractuale. Dupa terminarea acestor perioade de prescriptie, datele utilizatorilor sunt sterse sau anonimizate.

Cand utilizatorii solicita sa se dezaboneze de la serviciu, WeSmart.ro se va ocupa de acest lucru prin stergerea fotografiei de profil a utilizatorilor si a datelor de identificare ale site-ului (nume, prenume si adresa de e-mail), pastrand restul continutului pe care utilizatorii l-au publicat pe site.

 

9. Drepturile si revendicarile persoanelor fizice

Utilizatorii isi pot exercita dreptul de acces, rectificare, stergere, portabilitate, restrictie si / sau obiectie la prelucrare.

Aceste drepturi pot fi facute efectiv prin setarile site-ului in sine. In cazul in care apar probleme atunci cand faceti acest lucru online sau daca apar indoieli sau controverse cu privire la politica noastra de protectie a datelor, puteti contacta direct SC RWP PLANNER SRL (in continuare WeSmart.ro), pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. George Sion, Nr.4b Pitesti, Arges sau prin e-mail la contact@WeSmart.ro.

Prin completarea datelor din formularul de contact, Utilizatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Companiei, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Daca considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra personale incalca reglementarile sau drepturile duneavoastra, puteti depune o reclamatie la WeSmart.ro sau la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal prin intermediul site-ului sau web, www.dataprotection.ro.

 

10. Date ale minorilor

Furnizarea datelor cu caracter personal ale minorilor si, in special, imaginea lor pe site-ul web implica in mod expres faptul ca, fara rezerve, Utilizatorii care le furnizeaza:

·         Detin drepturile necesare pentru a utiliza datele sau imaginea minorilor.

·         Se asigura ca datele mentionate nu pun in pericol minorii in niciun fel sau nu afecteaza niciunul dintre drepturile lor.

·         Exonereaza in mod expres WeSmart.ro de orice revendicare potentiala care rezulta din aceasta furnizare de date cu caracter personal

 

11. Securitate

WeSmart.ro notifica Utilizatorii ca a adoptat masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal si pentru a preveni modificarea, pierderea sau prelucrarea sau accesul neautorizat, bazandu-se pe starea tehnologiei folosite, a naturii datelor furnizate si a riscurilor la care sunt expuse.

 

12. Cookie-uri si IP-uri

Utilizatorii accepta utilizarea cookie-urilor si urmarirea IP.

Analizatorul nostru de trafic Web utilizeaza cookie-uri si urmarire IP care ne permit sa colectam date in scopuri statistice, cum ar fi data primei vizite, numarul de vizite efectuate, data ultimei vizite, adresa URL si numele de domeniu al site-ului web anterior, browserul folosit si rezolutia ecranului. Cu toate acestea, daca utilizatorii doresc, pot dezactiva si / sau sterge astfel de cookie-uri urmand instructiunile din browserul lor de internet.

Daca doriti sa aflati mai multe despre politica noastra privind cookie-urile, o puteti accesa prin urmatorul link: https://www.wesmart.ro/Home/cookie_policy

Aceasta Politica de utilizare fisiere tip cookies va fi accesibila permanent pe site-ul web printr-un link catre „Confidentialitate”.

 

13. Contact

Puteti contacta WeSmart.ro scriind pe e-mail sau pe adresa postala mentionata anterior sau apeland la numarul de telefon mentionat in Termeni si conditii.

Daca efectuati un apel telefonic, WeSmart.ro va informeaza ca apelul dumneavoastra poate fi inregistrat cu scopul de a asigura calitatea serviciului si de a monitoriza modul in care sunt rezolvate incidentele.

 

Prin citirea acestei politici ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.