Termeni si conditii

 

 

TERMENI SI CONDITII PENTRU UTILIZATORII WEBSITE-ULUI WWW.WESMART.RO

 

1. INFORMATII JURIDICE

WeSmart.ro este denumirea comerciala a:

·         SC RWP PLANNER SRL

·         Sediul: Str. George Sion, Nr.4b Pitesti, Arges

·         Cui: 38077877

·         J03/2041/2017

·         Email: contact@wesmart.ro

 

2. TERMENI, CONDITII SI INFORMATII PENTRU UTILIZATORII WEBSITE-ULUI WESMART.RO

2.1. Introducere

SC RWP PLANNER SRL (in continuare, ”WeSmart.ro”) face site-ul www.wesmart.ro (denumit in continuare „site-ul”) disponibil utilizatorilor de internet.

Accesarea si utilizarea site-ului face automat persoana care face acest lucru un Utilizator.

Prin urmare, utilizatorii sunt considerati atat persoanele fizice care utilizeaza site-ul web in calitatea lor de consumatori, cat si persoanele juridice care il utilizeaza in cadrul activitatii lor profesionale in raport cu serviciile pe care www.wesmart.ro le ofera profesionistilor din cadrul industriei de nunti.

Accesarea si utilizarea site-ului web implica faptul ca Utilizatorii accepta pe deplin, fara rezerve, continutul acestor Termeni si conditii, Politica de prelucrare date cu caracter personal si, daca este cazul, Termenii si conditiile specifice care pot completa, inlocui sau modifica in orice fel, orice in legatura cu serviciile si continutul acestui site web (www.wesmart.ro).

Utilizatorii pot accesa, tipari, descarca si salva Termenii si conditiile in orice moment.

Acesti Termeni si conditii  vor fi accesibili permanent pe site-ul web printr-un link catre „Termenii si conditii”.

WeSmart.ro isi rezerva posibilitatea de a modifica, fara notificare prealabila, continutul acestor Termeni si conditii, astfel incat recomandarea sa catre Utilizatori este sa citeasca minutios textele incluse in acesta inainte de a accesa si de a folosi orice serviciu pe site.

De asemenea, WeSmart.ro isi rezerva posibilitatea de a modifica, fara notificare prealabila, designul, prezentarea si / sau setarile acestui site, precum si unele sau toate serviciile si functiile sale si poate sterge sau adauga unele dintre ele.

In orice caz, WeSmart.ro isi rezerva dreptul, in orice moment si fara o notificare prealabila, de a refuza accesarea site-ului de catre Utilizatorii care nu respecta acesti Termeni si conditii sau oricare dintre Termenii si conditiile specifice aplicabile sau care, bazat pe criteriul unilateral al Wesmart.ro, nu utilizeaza site-ul in mod corespunzator.

 

2.2. Scop

Acesti Termeni si conditii reglementeaza accesul si utilizarea site-ului, al carui scop este sa fie un punct de referinta pentru cuplurile care doresc sa isi organizeze nunta si pentru furnizorii de servicii de nunta.

In acest sens, WeSmart.ro pune in contact cuplurile si furnizorii, prin intermediul site-ului sau web, punand la dispozitie furnizorilor un public tinta interesat de produsele si serviciile lor si oferind cuplurilor produse si servicii legate de organizarea nuntii.

WeSmart.ro furnizeaza altor utilizatori datele si/sau informatiile furnizate de Utilizator doar atunci cand aceste date si/sau informatii nu incalca prevederile legale sau acesti Termeni si conditii.

WeSmart.ro poate sterge de pe site-ul sau web, fara notificare prealabila, continutul care contravine legislatiei in vigoare sau care incalca sau poate incalca drepturile tertilor, precum si continutul care poate fi considerat necorespunzator sau inadecvat sau care nu respecta standardele minime de calitate dorite.

Utilizatorii sunt de acord ca este imposibil din punct de vedere tehnic ca site-ul sa atinga 100% disponibilitate. Cu toate acestea, WeSmart.ro se va stradui sa mentina site-ul web disponibil cat mai constant.

Poate avea loc anomalii scurte sau suspendarea temporara a serviciilor site-ului, in special din motive de intretinere, securitate sau capacitate sau din motive care nu sunt sub controlul WeSmart.ro (de exemplu, anomalii in retelele publice de comunicatii, intreruperi de curent etc.).

WeSmart.ro poate unilateral, fara notificare prealabila, dezabona Utilizatorii pentru care a primit in mod repetat diverse plangeri.

 

2.3. Obligatiile utilizatorului site-ului web

Utilizatorii se angajeaza sa utilizeze cu responsabilitate site-ul Web si serviciile disponibile pe acesta, in totalitate conform legii, bunelor practici si acestor Termeni si conditii si, daca este cazul, Termenilor si conditiilor specifice, respectand in mod corespunzator ceilalti utilizatori.

In conformitate cu paragraful patru din sectiunea 2.2 de mai sus, WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a retrage orice continut care, pe baza criteriului sau, nu respecta cerintele minime de calitate.

Utilizatorii care acceseaza site-ul Web, in calitatea lor de profesionisti din industria nuntilor, si care furnizeaza servicii profesionale de nunta prin intermediul acestui site web, sunt de acord in mod expres ca trebuie sa respecte cu strictete toate reglementarile si cerintele de orice tip care afecteaza direct sau indirect activitatea sau performanta lor profesionala si considera in mod expres WeSmart.ro ca lipsit de orice raspundere care rezulta din nerespectarea oricareia dintre obligatiile lor.

In acest sens, WeSmart.ro poate efectua investigatii pertinente si poate solicita documentatia considerata a fi adecvata pentru a asigura respectarea acestor obligatii. WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a nu permite prezenta pe site-ul sau web a Utilizatorilor care nu furnizeaza documentatia relevanta care a fost solicitata sau care o ascund in mod manifest si deliberat sau nu respecta reglementarile aplicabile.

In general, furnizarea de servicii nu impune Utilizatorilor sa se aboneze sau sa se inregistreze anterior. Cu toate acestea, unele dintre serviciile WeSmart.ro solicita Utilizatorilor (companii sau persoane fizice) sa completeze anterior formularul de inregistrare corespunzator, selectand numele de utilizator si parola pe care utilizatorii se angajeaza sa le mentina si sa le foloseasca cu responsabilitate.

Parolele sunt personale si netransferabile si nu pot fi atribuite nici macar temporar unor terte parti. In acest sens, utilizatorii trebuie sa adopte masurile necesare pentru a proteja parolele alese de acestia, asigurandu-se ca tertii nu le utilizeaza.

In consecinta, utilizatorii sunt singurele parti responsabile de utilizarea parolei lor, iar WeSmart.ro este considerata complet nevinovata. In cazul in care utilizatorii stiu sau suspecteaza ca parola lor este folosita de terti, acestia trebuie sa anunte WeSmart.ro cat mai curand posibil.

Toate informatiile furnizate de Utilizatori prin oricare dintre mecanismele activate pentru obtinerea serviciilor oferite de WeSmart.ro trebuie sa fie veridice si corecte. In acest scop, Utilizatorii garanteaza autenticitatea tuturor datelor pe care le furnizeaza ca urmare a completarii formularelor sau ca raspuns la solicitarile facute de WeSmart.ro si care sunt necesare pentru abonarea la servicii.

De asemenea, Utilizatorii sunt responsabili pentru mentinerea tuturor informatiilor furnizate catre WeSmart.ro permanent actualizate, astfel incat acestea sa se conformeze intotdeauna situatiei reale a Utilizatorilor. In orice caz, Utilizatorii sunt singurele parti responsabile pentru furnizarea de declaratii false sau inexacte sau informatii false sau inexacte sau pentru vatamarea WeSmart.ro sau tertilor ca urmare a acestui lucru.

Utilizatorii se angajeaza sa respecte legile aplicabile si drepturile tertilor atunci cand folosesc continutul si serviciile site-ului. De asemenea, reproducerea, distributia, transmiterea, adaptarea sau modificarea, prin orice mijloace si in orice mod, a continutului site-ului Web (texte, proiecte, grafica, informatii, baze de date, fisiere de sunet si / sau imagine, logo-uri etc.) si alte Functii ale site-ului sunt interzise, ??cu exceptia cazului in care exista o autorizare prealabila din partea proprietarilor lor legitimi sau atunci cand legea permite acest lucru.

In special, utilizatorilor li se interzice: sa utilizeze continut ofensator sau calomnios, indiferent daca acel continut afecteaza alti utilizatori sau alte persoane sau companii; sa utilizeze continut pornografic sau continut care incalca legile care protejeaza minorii sau jignesc sau dauneaza altor utilizatori sau terti (in special prin spam); sa utilizeze continut protejat legal (de exemplu, legislatie care protejeaza proprietatea intelectuala, marci comerciale, brevete, sau modele) fara a avea dreptul sa faca acest lucru sau sa faca publicitate, sa ofere sau sa distribuie bunuri sau servicii protejate legal; sa desfasoare sau sa promoveze actiuni care sa contravina liberei concurente, inclusiv cele care vizeaza captarea progresiva a clientilor (cum ar fi sisteme de lant, piramida). De asemenea, utilizatorilor li se interzice sa promoveze bunuri si servicii care sa conduca la beneficiul lor sau al altora care au legatura cu acestia.

Utilizatorilor le este interzis sa efectueze, printre alte actiuni, urmatoarele:

·         Sa utilizeze mecanisme, software sau scripturi in legatura cu utilizarea site-ului Web.

·        Sa blocheze, suprascrie, modifice sau copieze, cu exceptia cazului in care acest lucru este necesar pentru utilizarea corecta a serviciilor site-ului Web. De exemplu, este interzis sa copiati utilizand roboti web pentru  utilizarea serviciilor site-ului Web, acest lucru este in mod expres interzis.

·       Sa difuzeze si sa reproduca public continutul site-ului Web sau al altor utilizatori, fara autorizatie prealabila.

·       Sa efectuareze oricare actiune care poate pune in pericol functionalitatea infrastructurii WeSmart.ro, in special pentru a o supraincarca.

·     Sa utilizareze oricare dintre materialele sau informatiile continute de site-ul web in scopuri si/sau scopuri ilegale interzise in aceste Termeni si conditii si, daca este cazul, in Termenii si conditiile specifice care sunt active si/sau contravin drepturilor si intereselor WeSmart.ro, membrilor sai si/sau tertilor. Utilizatorii trebuie sa fie responsabili fata de partile vatamate daca contravin sau incalca astfel de obligatii in orice fel, dauneaza, dezactiveaza, supraincarca, deterioreaza sau impiedica utilizarea normala a materialelor si informatiilor continute de site-ul Web, sistemelor informatice sau documentelor, fisierele si tuturor tipurilor de continut stocate pe orice echipament informatic al WeSmart.ro (hacking), al membrilor sai sau al oricaror utilizatori.

·       Sa adauge comentarii sau continut care nu au nicio legatura cu scopurile site-ului.

·      Sa aduge date de contact in alte campuri decat cele utilizate in acest scop in formulare. WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a edita orice continut care contravine acestei obligatii.

Utilizatorii sunt constienti si accepta in mod voluntar ca utilizeaza site-ul si serviciile furnizate prin intermediul acestuia, sub singura lor responsabilitate.

Utilizatorii sunt raspunzatori pentru daunele de orice tip cauzate catre WeSmart.ro sau tertilor, ca urmare a nerespectarii oricareia dintre obligatiile la care sunt supusi in temeiul acestor Termeni si conditii sau legii in legatura cu acestea.

WeSmart.ro nu va intermedia conflictele dintre Utilizatori sau dintre Utilizatori si terti care pot interfera in furnizarea serviciilor sale corespunzatoare si isi rezerva dreptul de a-i dezabona de pe Website sau de a anula contractele existente, dupa caz, pana la momentul cand orice litigiu sau dezacord sunt rezolvate pe deplin.

 

2.4. Obligatii la adaugarea de continut pe site-ul web

Prin adaugarea de informatii, texte, audio, video si/sau imagini pe site-ul web (in continuare, „Continutul”), utilizatorii afirma ca sunt proprietarii legitimi ai drepturilor de proprietate intelectuala asupra acelui continut pentru reproducere, distributie si comunicare publica prin orice mijloace si in orice format, in intreaga lume pe durata protectiei lor legale.

In acest sens, utilizatorii afirma ca au drepturi suficiente pentru a adauga continut pe site-ul web si exonereaza in mod expres WeSmart.ro impotriva oricaror pretentii pe care le poate primi. Utilizatorii sunt singurele parti responsabile pentru obtinerea oricarui tip de autorizare, permisiune sau licenta in cazul in care acest lucru este necesar pentru realizarea si publicarea oricarui Continut, inclusiv toate autorizatiile si/sau permisiunile necesare in legatura cu drepturile de autor.

Cand utilizatorii adauga continut pe site-ul web, autorizeaza in mod expres WeSmart.ro, astfel incat acesta sa poata utiliza si difuza acel continut pe oricare dintre site-urile web sau retelele de socializare care sunt administrate de WeSmart.ro.

Orice continut adaugat de utilizatori va face parte din lucrarea compusa care este site-ul web. In acest sens, utilizatorii care contribuie cu orice tip de continut afirma in mod expres ca acestia cesioneaza in mod gratuit catre WeSmart.ro, continutul furnizat si orice drepturi de proprietate intelectuala asupra acestuia si, in special, reproducerea, transformarea si comunicarea publica  in intreaga lume, pe durata protectiei lor legale.

WeSmart.ro nu permite utilizatorilor sa adauge continut care considera ca deterioreaza calitatea serviciilor sale. Este interzis sa adaugati continut care:

·       este pretins ilegal in conformitate cu reglementarile nationale, UE sau internationale sau pe baza carora se desfasoara activitati care se presupun ilegale sau contravin principiilor bunei-credinte.

·     nu indeplineste parametrii minimi de calitate pentru a aparea pe site-ul web, astfel cum este stabilit de WeSmart.ro.

·       incalca drepturile fundamentale ale oamenilor, poate cauta punctele slabe ale utilizatorilor, nu are curtoazie comuna pe web, supara si / sau poate sau cauta sa genereze opinii negative in randul Utilizatorilor sau al tertilor.

·    contravine principiilor legalitatii, onestitatii, responsabilitatii, protectiei demnitatii umane, protectiei minorilor, protectiei ordinii publice, protectiei vietii private, protectiei consumatorului si protectiei drepturilor de proprietate intelectuala.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, WeSmart.ro le reaminteste Utilizatorilor ca Continutul mentionat mai sus nu va fi analizat din punct de vedere legal, ci dintr-o perspectiva calitativa si ca WeSmart.ro nu are capacitatea sau puterea pentru cazuri ilegale civile si/sau penale.

WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a elimina de pe site continutul pe care il considera inadecvat pentru caracteristicile si scopurile site-ului si pentru utilizatori. De asemenea, isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a adapta continutul atunci cand este necesar, atunci cand aceasta modificare nu afecteaza integritatea a ceea ce a fost adaugat, cu scopul de a-l adapta la cerintele formale si calitative ale site-ului sau la formatele continutului respectiv, in conformitate cu prevederile prezentelor Termeni si conditii.

Desi WeSmart.ro foloseste mijloace pentru a va asigura ca Continutul respecta interdictiile mentionate mai sus si ca respecta parametrii de calitate ale WeSmart.ro si regulile stabilite aici, nu poate controla intregul continut publicat, deci nu poate fi responsabil pentru acest lucru.

In cazul in care utilizatorii observa ca exista un continut necorespunzator pe site-ul web, pot contacta WeSmart.ro prin intermediul serviciului nostru de asistenta pentru utilizatori: contact@wesmart.ro .

In ceea ce priveste Continutul care afecteaza minorii, WeSmart.ro afirma ca doreste sa favorizeze o buna utilizare a internetului. De asemenea, aceasta afirma, de asemenea, ca doreste sa evite practicarea, difuzarea de mesaje sau imagini ilegale sau care pot incalca sau provoca incalcarea demnitatii umane, a sigurantei sau a valorilor protectiei copilului si a tineretului.

Site-ul web recunoaste, respecta si asigura drepturile minorilor in cadrul protectiei copilului si tineretului, atat la nivel intern, cat si la nivel international.

In conformitate cu reglementarile in vigoare, interferenta ilegala in dreptul de a proteja onoarea minorilor, confidentialitatea personala si familiala si imaginea proprie este considerata a fi orice utilizare a imaginii sau a numelui lor in mass-media care le poate submina onoarea sau reputatie sau care le contravine intereselor, chiar daca exista consimtamantul minorilor sau al reprezentantilor lor legali.

In acest sens, utilizatorii care adauga orice continut pe site-ul web care poate incalca drepturile stabilite la paragraful precedent sunt indepartati imediat si comportamentul acestora este notificat organismelor publice competente.

In acest scop, Utilizatorilor li se reaminteste ca, in conformitate cu reglementarile in vigoare, daca folosesc minori in scopuri de expunere sau pornografie, acestia vor fi pedepsiti cu o pedeapsa cu inchisoarea.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, furnizarea datelor cu caracter personal ale minorilor si, in special, imaginea lor pe site-ul web, implica in mod expres si fara rezerve ca Utilizatorii care le furnizeaza sa:

·         Detina drepturile necesare pentru a utiliza datele sau imaginea minorilor.

·         Nu pun in pericol minorii in niciun fel sau sa nu afecteaze niciunul dintre drepturile lor.

·        Ia la cunostinta ca exonereza in mod expres WeSmart.ro impotriva oricarei reclamatii potentiale care rezulta din furnizarea datelor si informatiilor.

In niciun caz, utilizatorii nu pot oferi altor utilizatori ai site-ului web produse sau servicii care ar putea fi considerate concurente pe piata cu produsele sau serviciile furnizate de WeSmart.ro. De asemenea, utilizatorilor nu li se va permite sa promoveze produse sau servicii care, in orice mod, ar putea implica vanzarea incrucisata.

Acei Utilizatori care acceseaza site-ul Web in cadrul activitatii lor profesionale si care fac reclama unui loc sau a oricarui alt serviciu in numele unei alte persoane sau entitati, declara ca dispun de autorizarea expresa a fiecarei persoane sau entitatii in numele careia actioneaza si este indreptatit sa faca publicitate in astfel de spatii/servicii prin intermediul site-ului Web, precum si de a utiliza marca, numele si/sau marca comerciala, exonerand in mod expres WeSmart.ro de orice reclamatie formulata impotriva WeSmart.ro care rezulta din performantele acestor utilizatori sau neindeplinirea oricarui angajament sau indatorire sau din inexactitatea oricarei declaratii facute in conditiile legale.

 

2.5. Responsabilitatea si difuzarea continutului, datelor si/sau informatiilor utilizatorului

WeSmart.ro poate utiliza si difuza Continutul pe care utilizatorii il furnizeaza site-ului si, in special, il poate difuza prin oricare dintre site-urile web sau retelele de socializare in care apare sau sunt gestionate de  WeSmart.ro, astfel incat utilizatorii care furnizeaza Continut pe site-ul web autorizeaza in mod expres WeSmart.ro la momentul adaugarii acelui continut.

Pentru cele de mai sus, WeSmart poate modifica sau adapta Continutul care necesita acest lucru cu scopul de a respecta designul site-ului sau alte formate de comunicare utilizate pe platforma WeSmart.ro, cu conditia ca modificarea sau adaptarea sa respecte integritatea a continutului furnizat. Aceste drepturi sau licente ale utilizatorului sunt acordate in intreaga lume, in mod gratuit si pe durata termenului legal pentru protejarea drepturilor utilizatorului.

WeSmart.ro nu este obligat sa controleze utilizarea de catre Utilizatori a serviciilor pe care le ofera si, prin urmare, nu poate garanta ca Utilizatorii le vor folosi in conformitate cu cele stabilite in acesti Termeni si conditii sau ca le vor folosi cu responsabilitate si/sau cu prudenta, desi, utilizand serviciul si acceptand acesti Termeni si conditii, ei se angajeaza sa faca acest lucru.

De asemenea, WeSmart.ro nu este obligat sa verifice identitatea Utilizatorilor sau veridicitatea, validitatea, exhaustivitatea si/sau autenticitatea datelor furnizate de Utilizatori despre ei insisi, Utilizatorii, se angajeaza sa furnizeze informatii sau date reale catre WeSmart.ro si sunt responsabili pentru situatia actualizata, asa cum este declarata de WeSmart.ro in acesti Termeni si conditii.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, WeSmart.ro isi rezerva puterea de a limita partial sau complet accesul anumitor Utilizatori la servicii si de a anula, suspenda, bloca, edita sau sterge un anumit tip de continut sau de a anula contul Utilizatorilor care folosesc in mod necuvenit Site-ul sau daca are cunostinte ca activitatea sau informatiile stocate sunt ilegale sau dauneaza bunurilor sau drepturilor tertilor, folosind instrumente tehnologice adecvate in acest scop. In acest sens, WeSmart.ro poate stabili filtrele necesare pentru a preveni adaugarea continutului ilegal sau daunator serviciului prin intermediul site-ului sau sa se asigure ca site-ul este utilizat doar in scopurile declarate.

Utilizatorii pot face sugestii sau propuneri privind imbunatatirea informatiilor, activitatilor si/sau serviciilor incluse si/sau activate pe site-ul Web, contactand serviciul de asistenta pentru utilizatori contact@wesmart.ro. Orice functii noi dezvoltate pe baza sugestiilor utilizatorului vor fi detinute integral de WeSmart.ro, iar utilizatorii nu vor avea niciun drept asupra lor.

WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a stoca orice tip de comunicare facuta cu utilizatorii cu scopul exclusiv de a face o analiza interna si de instruire, fara a aduce atingere dispozitiilor din politica de prelucrare date cu caracter personal.

 

2.6. Renuntarea la garantii si raspundere

Cu exceptia cazurilor descrise in mod expres in Termeni si conditii si restul cadrului de reglementare pentru site-ul Web, WeSmart.ro nu este raspunzator pentru daunele de orice natura care se pot datora lipsei de acuratete, temeinicie, actualizare sau omisiuni in informatiile si serviciile incluse pe site-ul Web sau in alt continut care poate fi accesat prin intermediul site-ului si nu are datoria sau angajamentul de a verifica sau monitoriza continutul si informatiile site-ului.

De asemenea, in ciuda furnizarii mijloacelor tehnice disponibile, WeSmart.ro nu garanteaza disponibilitatea, continuitatea sau infailibilitatea functionarii site-ului si, in consecinta, exclude, dupa cum permite legislatia in vigoare, orice raspundere pentru daunele de orice natura care se poate datora lipsei de disponibilitate sau continuitate in functionarea site-ului Web si a serviciilor activate, precum si erorilor in accesarea diferitelor pagini web sau a celor care, daca este cazul, furnizeaza astfel de servicii.

WeSmart.ro nu este responsabil pentru Continutul, datele si/sau informatiile furnizate de Utilizatori sau pentru continutul site-urilor web externe la care se leaga. In special, WeSmart.ro nu garanteaza ca un astfel de continut este veridic sau ca indeplineste un scop specific.

De asemenea, WeSmart.ro nu este responsabil pentru opiniile oferite de Utilizatori prin intermediul site-ului Web, forumuri, comunitati sau alte instrumente de participare sau de opinie. Fara a aduce atingere celor de mai sus, WeSmart.ro va folosi mijloacele disponibile pentru a modera, pe cat posibil, opiniile furnizate de Utilizatori pe site-ul Web, astfel incat sa nu incalce drepturile tertilor.

In cele din urma, WeSmart.ro nu este responsabil pentru nimic in legatura cu rezultatul cu succes al tranzactiilor potentiale efectuate intre Utilizatori.

 

2.7. Link-uri catre site-uri web ale unor terti

WeSmart.ro include in continutul sau link-uri catre site-uri web apartinand si/sau gestionate de terti cu scopul de a oferi acces la informatiile disponibile prin Internet. Aceste link-uri pot fi sau nu legate de aceste site-uri web.

WeSmart.ro nu este responsabil pentru existenta legaturilor dintre continutul site-ului web si continutul aflat in exterior sau orice alte mentiuni ale continutului care sunt externe site-ului. Aceste legaturi sau mentiuni sunt destinate exclusiv informarii si nu implica, in niciun caz, vreun sprijin, aprobare, comercializare sau relatie intre WeSmart.ro si persoanele sau institutiile care autorizeaza si/sau gestioneaza un astfel de continut sau proprietarii site-urilor web unde pot fi gasite.

 

2.8. Legislatia aplicabila si competenta

Acesti Termeni si conditii si ceilalti termeni si conditii ale site-ului Web sunt reglementate de legislatia Romana.

In ceea ce priveste problemele care pot aparea sau actiunile care pot fi exercitate, care rezulta din furnizarea serviciilor si continutului site-ului Web si din interpretarea si punerea in aplicare sau conformitatea sau nerespectarea dispozitiilor de aici, utilizatorii renunta in mod expres la locurile care le pot corespunde si se supun jurisdictiei instantelor si tribunalelor din Romania.

 

2.9. Contact

Puteti contacta WeSmart.ro scriind la e-mail sau la adresa postala mentionata anterior sau apeland la numarul de telefon mentionat anterior.

Daca efectuati un apel telefonic, WeSmart.ro va informeaza ca apelul dvs. poate fi inregistrat cu scopul de a asigura calitatea serviciului si de a monitoriza modul in care sunt rezolvate incidentele. Asa cum se spune in Politica de prelucrare date cu caracter personal, datele dvs. vor fi procesate in conformitate cu interesul legitim al companiei noastre, astfel incat WeSmart.ro sa poata furniza serviciul si sa respecte obligatiile contractuale in legatura cu solicitarile facute de utilizatori.

 

3. TERMENI SI CONDITII PENTRU COMUNITATEA ONLINE

Utilizarea Comunitatii Online presupune ca Utilizatorii accepta pe deplin Termenii si conditiile pentru Comunitatea Online si celelalte reguli incluse in Termenii si conditiile ale site-ului Web.

 

3.1. Termeni si conditii pentru comunitatea online si acceptarea acestora

Acesti Termeni si conditii pentru Comunitatea online reglementeaza prevederile comunitatii online a site-ului WeSmart.ro, precum si conditiile in care utilizatorii pot utiliza serviciul.

WeSmart.ro pune la dispozitia utilizatorilor Comunitatea online, astfel incat cuplurile care isi organizeaza nunta sa poata impartasi opinii si comentarii despre toate serviciile de organizare a nuntii. WeSmart.ro nu va permite, in niciun caz ca Comunitatea Online in special si site-ul, in general, sa fie utilizate ca platforma sau mijloc de promovare pentru furnizori, mai ales daca furnizorii sunt inruditi personal cu utilizatorii si utilizatorii promoveaza furnizorii.

De asemenea, este interzisa utilizarea Comunitatii Online pentru a trimite emailuri in masa printre utilizatori. WeSmart furnizeaza mijloacele tehnice disponibile pentru detectarea si stergerea, daca este cazul, a acestor e-mailuri in masa.

Comunitatea online si site-ul web solicita Utilizatorilor sa completeze anterior formularul de inregistrare si sa accepte Termenii si conditiile legale ale website-ului in versiunea publicata de WeSmart.ro atunci cand utilizatorii acceseaza serviciul.

Comunitatea online este, de asemenea, supusa tuturor notificarilor, regulamentelor de utilizare si instructiunilor notificate Utilizatorilor de catre WeSmart.ro.

Comunitatea online poate fi utilizata doar de catre utilizatorii site-ului web care sunt activi pe ea, folosind-o pentru a planifica si gestiona un eveniment personal, precum si de catre profesionistii din industria nuntilor care au o pagina de prezentare pe site-ul web. Fara a aduce atingere celor de mai sus, scopul principal este de a permite cuplului sa organizeze un eveniment si sa nu fie utilizat ca platforma sau mijloc de promovare pentru profesionistii din industria nuntilor. Prin urmare, WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona sau anula accesul la Comunitatea Online printre utilizatorii care il folosesc in mod necuvenit.

WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a modifica, in orice moment, acesti Termeni si conditii pentru Comunitatea online. De asemenea, acestea se aplica din momentul in care acestea sunt disponibile pentru utilizatori prin intermediul site-ului Web. WeSmart.ro recomanda Utilizatorilor sa verifice Termenii si conditiile de fiecare data cand utilizeaza Comunitatea Online, deoarece pot fi schimbati.

Daca utilizatorii decid sa nu accepte acesti Termeni si conditii si/sau, dupa caz, termenii si conditiile viitoare care pot fi trimise de WeSmart.ro, trebuie sa se abtina de la accesarea si/sau utilizarea comunitatii online furnizate.

Prin participarea la Comunitatea online, utilizatorii accepta expres ca tot continutul pe care il publica va fi facut cunoscut celorlalti participanti la respectiva comunitate.

Tot continutul furnizat de utilizatori catre WeSmart.ro prin participarea la Comunitatea Online va fi adaugat site-ului Web, intelegand ca acesta este protejat cu drepturi de proprietate intelectuala, artistica, de autor sau similare. In acest sens, Utilizatorii atribuie WeSmart.ro, gratuit, utilizarea intregului continut furnizat prin participarea lor si care va fi adaugat pe site-ul Web, in ??conformitate cu prevederile clauzei 2.4 de mai sus.

 

3.2. Scopul si descrierea serviciului

Scopul acestor Termeni si conditii este de a permite accesul la Comunitatea Online prin intermediul site-ului Web. Dupa ce s-au inregistrat pe site-ul Web si au validat numele de utilizator si parola alocate anterior Utilizatorilor, in mod gratuit, pot partaja, accesa, raspunde la mesaje si, in general, pot avea conversatii cu alti utilizatori ai serviciului pentru a exprima si/sau solicita opinii sau impartasiti impresii despre informatiile, activitatile si/sau serviciile incluse pe site-ul Web.

 

3.3. Acces la comunitatea online

Serviciul va fi accesat printr-un nume de utilizator si o parola, alese de Utilizator, care nu sunt transferabile. Utilizatorii isi asuma consecintele pentru incalcarea confidentialitatii si utilizarea gresita a parolelor si a codurilor de acces.

Persoanele cu varsta peste 18 ani pot accesa gratuit acest serviciu. Minorilor nu li se permite accesul.

 

3.4. Obligatiile utilizatorului

Utilizatorii se angajeaza sa utilizeze Comunitatea Online in conformitate cu legea, acesti Termeni si conditii pentru Comunitatea Online, Termenii si conditiile ale site-ului Web, precum si practicile morale general acceptate.

Utilizatorii se angajeaza sa se abtina de la utilizarea serviciului in scopuri sau efecte ilegale sau care contravin acestor Termeni si conditii si a Termenilor si conditiilor ale site-ului Web, sau sa dauneze drepturilor si intereselor tertilor sau care, in orice fel, pot dauna, pot supraincarca sau deteriora serviciul sau impiedica alti utilizatori sa-l utilizeze normal.

In special, de exemplu, este interzisa transferul, difuzarea sau punerea la dispozitia tertilor, prin intermediul Comunitatii Online, informatii, mesaje, grafica, fisiere de sunet si/sau imagine, fotografii, inregistrari, software si, in general, de orice tip de materiale, date si continut care:

A. In orice fel, poate hartui, pacali, ameninta sau abuza alti membri ai Comunitatii sau orice terti din afara acesteia.

B. Poate include continut obscen sau cenzurabil sau continut care dauneaza sensibilitatii oricarui tert care il acceseaza.

C. Poate incalca sau incalca drepturile utilizatorilor sau ale tertilor ca material defaimator sau al carui continut incalca orice drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi de autor.

D. Poate incuraja pe altii sa incalce acesti Termeni si conditii, Termenii si conditiile ale site-ului si orice alte conditii incluse in site.

E. Sunt publicate cu intentia de a se preface ca sunt membri ai echipei WeSmart.ro sau a altor utilizatori utilizand identificarea similara sau alte metode sau dispozitive.

F. Poate fi utilizat pentru scopuri comerciale, publicitare sau ilegale si pentru trimiterea de spam si distribuirea de mesaje nedorite.

G. Pot incalca reglementarile privind secretul comunicatiilor.

H. Le este interzis expres sa fie vandute, promovate sau distribuite prin intermediul platformei Comunitatii Online a WeSmart.ro, chiar daca serviciile sau produsele sunt gratuite. De asemenea, este interzis utilizatorilor sa isi promoveze activitatile profesionale legate direct de acestia sau de partile apropiate.

WeSmart.ro isi rezerva puterea de a elimina de pe site continutul pe care il considera inadecvat pentru caracteristicile si scopurile site-ului si pentru utilizatori. WeSmart.ro le reaminteste utilizatorilor ca Continutul mentionat mai sus nu poate fi analizat din punct de vedere juridic, ci dintr-o perspectiva calitativa si ca WeSmart.ro nu are capacitatea sau puterea pentru cazuri ilegale civile si/sau penale.

De asemenea, WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a elimina si/sau suspenda Utilizatorii din servicii daca nu respecta prevederile acestor Termeni si conditii si de a sterge, elimina si/sau suspenda orice mesaj care include informatii despre caracteristici mentionate in sectiunile A pana la H, chiar daca nu sunt mentionate in acesta, fara a fi necesara o notificare prealabila sau ulterioara si chiar pot anula accesul utilizatorilor care le autorizeaza atunci cand, in conformitate cu WeSmart.ro, atunci cand oricare dintre scopurile comunitatii online nu sunt respectate.

 

3.5. Continutul adaugat de utilizatorii din Comunitate

Mesajele si continutul exprimat de utilizatorii din Comunitate sunt exclusiv opinii si experiente ale fiecarui utilizator. Acest continut este responsabilitatea exclusiva a utilizatorilor care il transmit pe site-ul Web.

Prin publicarea imaginilor in comunitatea WeSmart.ro, utilizatorii acorda Comunitatii si membrilor acesteia autorizatia de a utiliza imaginile publicate. Utilizarea imaginilor mentionate va fi supusa respectarii urmatoarelor criterii:

·         Imaginile nu contin persoane identificate sau identificabile.

·         Imaginile partajate in cadrul comunitatii WeSmart.ro sunt utilizate exclusiv in scopuri de inspiratie.

·         Imaginile nu sunt obtinute de pe panourile de mesaje private.

·        WeSmart.ro isi rezerva dreptul de a elimina continutul pe care il considera, la discretia sa, sa fie necorespunzator si/sau cu incalcarea orientarilor comunitare sau a Termenilor si conditiilor de utilizare a WeSmart.ro.

3.6. Renuntarea la raspundere

WeSmart.ro nu este responsabil, in niciun caz, pentru mesajele trimise de utilizatori, iar acestia din urma exonereaza mod expres WeSmart.ro impotriva oricarei raspunderi pentru daunele de orice tip care decurg din continutul mesajelor, precum si oricare cunoastere de catre terti a termenilor si conditiilor, caracteristicilor si circumstantelor de utilizare a serviciului efectuate de Utilizatori sau care ar putea fi datorate accesului si, dupa caz, interceptiei, stergerii, modificarii sau manipularii de catre terti autorizati sau neautorizati de mesajele pe care Utilizatorii le difuzeaza sau le pun la dispozitia tertilor prin Comunitatea Online, desi se angajeaza sa ofere mijloacele disponibile astfel incat participarea Utilizatorilor la Comunitatea Online sa nu puna in pericol sau sa incalce drepturile tertilor.

 

3.7. Date personale

WeSmart.ro informeaza Utilizatorii ca va prelucra datele lor personale in conditiile prevazute in Politica de prelucrare date cu caracter personal a site-ului pe care utilizatorii o pot gasi la urmatorul link: https://www.wesmart.ro/Home/confidentiality

Aceasta Politica de prelucrare date cu caracter personal va fi accesibila permanent pe site-ul web printr-un link catre „Confidentialitate”.

De asemenea, Utilizatorii accepta in mod expres ca opiniile si Continutul pe care le-au furnizat site-ului Web pot fi gasite si sunt accesibile prin motoarele de cautare pe Internet. Fara a aduce atingere celor de mai sus, exista grupuri de discutii care, din cauza continutului lor confidential si strict privat, in conformitate cu WeSmart.ro, nu vor fi accesibile prin motoarele de cautare si nici prin profilul personal al Utilizatorilor.

Utilizatorii garanteaza veridicitatea, acuratetea, validitatea si autenticitatea datelor cu caracter personal pe care le furnizeaza si se angajeaza sa le mentina actualizate.

 

3.8. Fara licenta

WeSmart.ro autorizeaza Utilizatorii sa utilizeze drepturile de proprietate intelectuala ale software-ului, ceea ce le permite sa execute functiile care includ Serviciul doar pentru a le utiliza in conformitate cu acesti Termeni si conditii.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, WeSmart.ro nu acorda nicio alta licenta de utilizator sau autorizatie de niciun tip asupra drepturilor sale de proprietate intelectuala sau asupra oricarei alte proprietati sau drepturi legate de Comunitatea Online sau de pe/sau asupra site-ul.

 

3.9. Legislatie aplicabila

Toti acesti Termeni si conditii sunt reglementate de legislatia Romana.

 

3.10. Reclamatii

WeSmart.ro pune la dispozitia utilizatorilor site-ului formularele de reclamatie care pot fi transmite prin e-mail, scriind la contact@wesmart.ro .

 

4. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

·         Copyright © 20016 - 2020 SC RWP PLANNER SRL - Toate drepturile

Toate drepturile de operare sunt rezervate.

Acest site web este reglementat de legislatia Romana si este protejat de legislatia nationala si internationala privind proprietatea intelectuala.

Textele, designurile, imaginile, bazele de date, logo-urile, structura, marcile si alte caracteristici ale acestui site sunt protejate de legile si tratatele internationale privind proprietatea intelectuala.

Orice reproducere, transfer, adaptare, traducere, modificare, comunicare publica sau orice alta functionare a unei parti sau a intregului continut al acestui site, realizata in orice mod si prin orice mijloace, indiferent daca sunt electronice, mecanice sau de alta natura, sunt strict interzise, cu exceptia cazului in care exista este autorizatie scrisa prealabila din partea WeSmart.ro sau a proprietarilor terti. Orice incalcare a acestor drepturi poate conduce la procedurile civile sau penale extrajudiciare sau judiciare corespunzatoare.

WeSmart.ro nu acorda nicio licenta de utilizator sau autorizatie de niciun fel asupra drepturilor sale de proprietate intelectuala sau asupra altor proprietati sau drepturi legate de Comunitatea Online, serviciile sale sau continutul acesteia.

Utilizatorii autorizeaza WeSmart.ro sa utilizeze, gratuit, logo-urile, marcile comerciale si continutul adaugate pe site-ul Web pentru furnizarea serviciilor. De asemenea, Utilizatorii autorizeaza WeSmart.ro sa utilizeze, gratuit, astfel de logo-uri, marci comerciale si Continut in toate sectiunile site-ului Web si in toate retelele de socializare in care WeSmart.ro are o prezenta, cu conditia sa mentioneze intotdeauna originea lor.

Utilizatorii afirma in mod expres ca niciunul din Continutul furnizat catre WeSmart.ro nu incalca in vreun fel orice drepturi de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi ale tertilor, exonerand in mod expres WeSmart.ro impotriva oricaror pretentii legate de acesta. Tertii si isi asuma raspunderea completa pentru astfel de evenimente.

Legitimitatea drepturilor de proprietate intelectuala corespunzatoare Continutului furnizat de Utilizatori este sub raspunderea lor exclusiva si exonereaza in mod expres WeSmart.ro impotriva oricaror cereri depuse de terti.

Pentru a proteja orice drepturi de proprietate intelectuala potentiale, in cazul in care unii Utilizatori sau terti considera ca drepturile lor legitime au fost incalcate ca urmare a adaugarii de  Continut pe site-ul Web, acestia trebuie sa notifice acest lucru prin e-mail la contact@wesmart.ro, precizand urmatoarele:

·         Datele de identificare ale persoanelor care detin drepturi care ar fi fost incalcate.

·         Continutul protejat de drepturile de proprietate intelectuala si locatia acestuia pe site-ul web.

·         Acreditarea existentei, proprietatii si validitatii drepturilor de proprietate intelectuala.